Villkor MMC-Kortet »

Ansökan »

 

Kundtjänst

Tel: 08-695 17 53

MMC-Kortet – bekvämare för dig som kör Mitsubishi

MMC-Kortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och övriga världen. MMC-Kortet erbjuder en valfri kredit på upp till 50.000 kr. Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Mitsubishiägare.

Med ett MMC-Kort kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av ett MMC-Kort. Bland annat får du alltid bonus* på alla dina inköp. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt MMC-Kort.
Kort sagt, vi vill att Mitsubishiägare ska ha det lite bättre!

Poäng på alla inköp.

Varje gång du betalar med MMC-Kortet så samlar du poäng. Du kan använda dina poäng som betalning vid service, reparation eller när du köper tillbehör hos oss på Mitsubishi. Du får 1 poäng per krona som du handlar för och när du samlat ihop 5 000 poäng skickar vi en bonuscheck på 50 kr som du kan använda som betalning hos Mitsubishi Motors.

Delbetala räntefritt hos Mitsubishi Motors.

4 månaders räntefri delbetalning när du servar eller köper tillbehör för över 1 500 kr hos oss och betalar med ditt MMC-Kort. På alla övriga inköp har du upp till 55 dagars räntefri kredit. Du kan också välja att delbetala i din egen takt.

Servicecheck.

När du gör en service hos oss för över 1 800 kr och betalar med ditt MMC-Kort så skickar vi dig en servicecheck på 200 kr till din nästa service.

Ingen årsavgift.

Det kostar inget att skaffa MMC-Kortet och du betalar inte heller någon årsavgift.

Upp till 50.000 kr i kredit.

Du väljer själv vilket belopp som känns bra för dig och du kan när som helst ansöka om ändrad kreditgräns på Mina Sidor.

Förmånlig reseförsäkring.

Betala minst 75 % av resans kostnad med ditt MMC-Kort så ingår en reseförsäkring.

Drivmedelsrabatt hos Preem.

På Preems bemannade stationer får du för närvarande 15 öre per liter i rabatt när du betalar med ditt MMC-Kort.

Allt på ett ställe.

På Mina Sidor på www.mmckortet.se ser du alla dina transaktioner, aktuellt poängsaldo och erbjudanden.